ФЕМИНЕЛА® УРОФОРТЕ

Червената боровинка произхожда от Северна Америка и нейните качества са високо ценени още от индианците. Междувременно, положителният ефект на червената боровинка за поддържане на пикочните пътища здрави е признат и от науката, при условие, че бъде достигнат дневен прием от 36 mg проантоцианидини (PAC), съставката, определяща ефективността на продукта. Специалният метод на концентрация при производството на екстракта гарантира необходимото количество на активната съствака, 36 mg, проантоцианидини в 1 таблетка ФЕМИНЕЛА® УроФорте.

ФЕМИНЕЛА® УроФорте – хранителна добавка със стандартизиран екстракт от червена боровинка обогатен с витамините C и E.

Има благоприятен ефект за поддържане здравословното състояние на пикочните пътища.

  • Проявява антиоксидантен ефект и подпомага имунната защита на организма.

ФЕМИНЕЛА® УроФорте – таблетки е подходящ и за деца,подрастващи, бременни и кърмачки. За деца над 1 година или лица, изпитващи затрудения при поглъщане на таблетки, се препоръчва ФЕМИНЕЛА® УроФорте сироп (чист или разреден) за пиене. Не се наблюдават нежелани странични ефекти, нито проява на резистентност. Продуктът може да се приема продължително време.

Хранителните добавки не са заместител на разнообразния хранителен режим. Балансираният и разнообразен хранителен режим и здравословният начин на живот са важни. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

ФЕМИНЕЛА® УРОФОРТЕ – сироп

Хранителна добавка със стандартизиран екстракт от червена боровинка с 36 мг PAC плюс витамин С.

15 ml сироп (=дневната доза) съдържат: Екстракт от червена боровинка – 120 mg, еквивалентни на 36 mg проантоцианидини PAC
Витамин C – 60 mg (75% препоръчителен дневен прием)

Дозировка и прием: Ежедневно напълвайте 1 дозираща чаша до маркировката (15 ml) и изпивайте чист или разтворен в чаша вода. Разклатете затворената бутилка преди употреба. Поддържайте добра хидратация на организма като пиете 1.5 до 2 литра на ден.

ФЕМИНЕЛА® УРОФОРТЕ – филмирани таблетки

1 филмирана таблетка (= дневната доза) съдържа: Стандартизиран екстракт от червена боровинка – 120 mg, еквивалентни на 36 mg проантоцианидини PAC, Витамин C – 60 mg (75% от препоръчителния дневен прием), Витамин E – 10 mg (83% от препоръчителния дневен прием)

Дозировка и прием: Един път на ден по 1 таблетка с малко течност по време на хранене за 10 дни. Ако е необходимо се препоръчва да се продължи с 1 таблетка дневно в продължение на 1 месец. Поддържайте добра хидратация на организма като пиете 1,5 до 2 литра на ден.