В нормата-Rosalgin

В нормата-Rosalgin

 

Нормалното влагалищно съдържимо преди овулация  е слизесто и прозрачно като суров яйчен белтък, тогава количеството му е по-голямо.

С  кремообразна консистенция и усилващо се отделяне е в първата половина на цикъла.     През втората половина на цикъла консистенцията е подобна, но отделянето е по-оскъдно.

Влагалищното съдържимо е бяло, кремообразно и оскъдно след полов акт – това са остатъците от смазката на влагалището. Бяла прозрачна или жълтеникава слуз се отделя на първо време след полов акт без предпазни средства.

Белоснежно обилно воднисто течение се получава при полов акт без презерватив. Кафеникаво е отделянето в първите седмици след приемането на хормонални контрацептиви. С червени кървави жилки е влагалищното съдържимо преди овулация.

Белезникави течни отделяния има при бременност, и те се засилват с приближаването на раждането. Не дразнят външните полови органи и нямат неприятен мирис.

За поддържане на нормалната влагалищна флора използвайте продуктите Розалгин. Те съдържат вещества, които са клинично изпитани и ефективността им е доказана в практиката.

снимки actualno.com

Автор:Angel 

За повече информация на адрес……Rosalgin

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>